Науково-практичний медичний журнал «Medicine Review» - переклади та огляди закордонної медичної періодики. 

Конкурс молодих вчених організований за ініціативи Асоціації кардіологів України, ВГО «Проти гіпертензії», фармацевтичної компанії Kusum Pharm, Оргкомітету Конференції з Артеріальної гіпертензії

Положення про конкурс молодих вчених

Конкурс молодих вчених організований за ініціативи Асоціації кардіологів України, ВГО «Проти гіпертензії», фармацевтичної компанії Kusum Pharm, Оргкомітету Конференції з Артеріальної гіпертензії з метою виявлення та заохочення талановитої молоді та їх активності в проведенні наукових досліджень за тематикою, заявленою в програмі конференції.

Вік осіб, які претендують на здобуття премії, не може перевищувати 35 років на час висунення праці.

ПЕРША ПРЕМІЯ - участь у Конгресі Європейського товариства з артеріальної гіпертензії, який відбудеться у м. Мілан, Італія у 2015 році, за підтримки компанії «Kusum Pharm».

ДРУГА ПРЕМІЯ - участь у літній школі молодих вчених Європейського товариства з артеріальної гіпертензії у 2014 році (дата та місце проведення будуть оголошені додатково) за підтримки Асоціації кардіологів України, ВГО «Проти гіпертензії» (голова - професор Ю.М. Сіренко), відділу симптоматичних гіпертензій при ДУ «ННЦ Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМН України.

ТРЕТЯ ПРЕМІЯ - участь в Українській конференції з артеріальної гіпертензії у травні 2015 року (дата та місце проведення будуть оголошені додатково) та участь у конкурсі для участі у літній школі молодих вчених Європейського товариства з артеріальної гіпертензії у наступних роках (дата та місце проведення будуть оголошені додатково) за підтримки Асоціації кардіологів України, ВГО «Проти гіпертензії» (голова - професор Ю.М. Сіренко), відділу симптоматичних гіпертензій при ДУ «ННЦ Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМН України.

Праці, висунуті на здобуття премії, приймаються на розгляд комісією, спеціально створеною для розгляду цих премій до 14 квітня 2014 року.

Порядок висунення робіт та оформлення документів визначається комісією, створеною для розгляду цих премій.

Для більш детальної інформації натисніть тут.

Джерело:

Корисні посилання